13% van de Belgische bevolking heeft ooit last van een angststoornis.

Volgens een European Study on Epidemiology of Mental Disorders (ESEMeD) lijdt 15% van de vrouwen en 11% van de mannen vroeg of laat aan een angststoornis.

Hypnose kan jou helpen bij angsten

Langdurige spanning en/of zaken die in het verleden verankerd zitten kunnen angsten veroorzaken.  Hierdoor kan ook het zelfbeeld worden aangetast.  Ook kunnen externe factoren (relatie, werk) de continu spanning en/of angst veroorzaken.   Dikwijls ligt de trigger in het verleden en kan regressie tijdens hypnose zeker helpen.  Dit wordt bekeken tijdens het eerste gesprek (intake).
Ook al weet de client (bewust) dat de angst niet nodig is toch reageert het onderbewust denken automatisch met fysiologische reacties tot gevolg.  Doordat deze emoties gestuurd worden vanuit het onbewuste denken van de client, kunnen we daar in de hypnose sessie op werken !

Hypnose kan dus zeker helpen bij angsten of angststoornissen. (G.A.S.) 
Blijf er dus niet mee zitten en laat jou helpen.


PANIEKAANVAL VOORKOMEN MET HYPNOSE?

Kan ik een paniekaanval voorkomen met hypnose

Via hypnose gaan we achterhalen welke trigger(s) de angst(aanval) veroorzaakt en gaan we dit veranderen in positieve gedachten.  We gaan geen herinneringen verwijderen.  We gaan er wel voor zorgen dat jou denken anders met die herinnering/triggers omgaat.  Ook krijg je tools aangereikt om wanneer je angst voelt komen hier mee om te gaan. 
 


ANGSTSTOORNIS en HYPNOSE?

Een gegeneraliseerde angststoornis oftewel GAS komt veel voor.  De meeste clienten weten niet van waar het komt.  Het probleem is ontstaan wanneer men zaken is gaan vermijden.  Op deze moment wordt de angst gevoed en wordt het monstertje groter.  Via hypnose leer je technieken om de angst niet te vermijden, maar te aanvaarden.  
Technieken vanuit de Mindfullness, Cognitieve therapie en hypnose kunnen worden gebruikt tijdens een hypnose sessie om jou te helpen.  


Getuigenissen van mensen die GEHOLPEN ZIJN met hun angst of fobie DANKZIJ DIRECTE HYPNOSE

Hey Stefan, ik wil even zeggen dat het echt gewerkt heeft Ik kan nu zelf gewoon katten vastpakken. Ongelooflijk.
— Brahim A. (M - 18j - Antwerpen) (ANGST DIEREN)
Ik had de laatste jaren steeds meer last van angst op plaatsen waar ik geen controle had Via hypnose heb ik terug geleerd hoe ik die controle loslaat. Ook heb ik technieken van zelfhypnose geleerd waardoor ik mezelf terug kalm krijg. Een echte aanrader.
— Tinne O (V - 37j - Duffel) (Gegeneraliseerde Angst)
Ik had angst om voor een publiek te spreken. Heel lastig als leraar. Na 1 sessie was dit al opgelost. Ik had al vanalles geprobeerd. Ontzettend blij dat ik dit heb mogen ervaren
— Pieter H. (M - 28J - Mechelen)