Samenwerking met artsen, psychologen

Dit nieuwsbericht is interessant voor de client maar ook voor de arts of psycholoog zelf.  Vaak krijgen artsen, psychologen te maken met patiënten die als het ware zijn uitbehandeld.  Ze hebben er alles al aan gedaan in hun methodiek om de klant te helpen en zien niet direct baat bij klassieke geneeswijzen.  Vaak gaat dit over clienten met psychische aandoeningen of symptomen waar men niet de juiste behandelmethode voor vind.  Om deze clienten te helpen die hier lijden kan hypnose hier een belangrijke rol in spelen.  

Hypnose wordt al jaren door artsen gebruikt.  Het meest gekend bij artsen is hypnotische anesthesie andere pijnbestrijding/vermindering.   Ook bij angsten, verslavingen wordt hypnose succesvol toegepast.  Soms is hypnose als aanvullende behandeling dan gewenst. 

Bij Mindcentrum wensen we samen met de arts te bekijken hoe hypnose de client kan helpen.