regressie_hypnose.jpg

Regressie tijdens hypnose is zoals tijdreizen.  Je wordt toeschouwer van je eigen verleden waardoor je zaken vanuit een ander perspectief kunt zien.

Onopgeloste zaken emoties kan men doorgaans via hypnose goed verwerken

Regressie en hypnose ?

Via hypnose keren we terug naar een eerdere fase van jouw leven.  Soms kan het nuttig zijn om een sessie regressie in te lassen als iets de sessie blokkeert.  Je beleeft de tijd terug.  Sommige clienten kunnen tijdens een regressie nogal heftig reageren. De ervaring hoeft echter niet altijd intens te zijn om effectief te zijn.
Onder begeleiding van onze hypnotiseurs kan er jou niks gebeuren. 


Wat kan je met regressie bereiken?

Regressie kan verschillende doelen hebben.

Om bepaalde zaken te verwerken (negatieve gevoelens of emoties) in het verleden die op vandaag nog hun weerslag kennen.  Regressie kan ook gebruikt worden als je je iets niet goed kunt herinneren. Ook wordt regressie gebruikt bij getuigenissen bij misdaadonderzoek, hetgeen naar nieuwe sporen kan leiden.  


KLOPT HEtgeen ik in een sessie zie altijd?

Wat ons brein ons tijdens hypnose vertelt klopt niet altijd 100%

Ons brein is iets fantastisch.  Het slaagt alle info op.  Tijdens regressie kan je brein je ook zaken laten zien die niet helemaal juist zijn.  Je brein kan namelijk ook andere zaken creëeren. Dit is niet erg en ook perfect normaal.  Daarom is reflectie na een sessie ook minstens even belangrijk om op bewust vlak echt van onecht te onderscheiden.