rookstop_hypnose.jpg

hoge slaagkans //

weinig afkick

De meerderheid stopt in 1 sessie

stoppen met roken door hypnose ?

Doordat je met hypnose vatbaar bent voor de suggestie van de hypnotiseur kunnen we dankzij de laatste hypnose technieken en een internationaal gebruikt protocol jou ook helpen om te stoppen met roken.    Direct na de sessie merk je al verandering. Het roken zit verankerd in jouw automatisch denken.  Wereldwijd stoppen er rokers dankzij hypnose.  Ik bied jou na de sessie nog gratis audio-hypnose ter ondersteuning bij het stoppen met roken waardoor je nog minder kans hebt op herval.  De meerderheid stopt na 1 sessie.

  • meerderheid stopt na 1 sessie

  • weinig of geen afkick

Uit een meta-analyse, die systematisch de resultaten vergeleek van meer dan 600 studies blijkt bovendien dat hypnose meer dan 3x zo effectief was als nicotinevervangers en 15x zo effectief als stoppen op wilskracht.  
Bronvermelding:
(Johnson DL, Karkut RT. Adkar Associates, Inc., Bloomington, Indiana. Psychol Rep. 1994 Oct;75(2):851-7. PMID: 7862796) 
(University of Iowa, Journal of Applied Psychology, How One in Five Give Up Smoking. October 1992.)


Getuigenissen van mensen die gestopt zijn met roken dankzij hypnose

Ik had al vanalles geprobeerd. Van pleisters, nicotine kauwgum, tabletjes. Ik had het eigenlijk al opgegeven Toegegeven ik stond eerder sceptisch tegen hypnose. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb Ik ben nu een paar maanden verder en heb nog altijd niet gerookt en dat na meer dan 25 jaar gerookt te hebben ! Bedankt !
— Peeters J. (M - 40j - Mechelen)
Als kettingroker rookte ik heel veel. Mijn kinderen en mijn vrouw vertelden altijd dat ik stonk. Ik ben daarnaast iemand dierbaar verloren aan kanker. Zelfs daarna lukte het me niet om te stoppen. Dankzij hypnose is het me uiteindelijk wel gelukt om de verslaving te weerstaan en om te stoppen met roken. Na de eerste sessie had ik het wel moeilijk maar ik kon direct terecht voor een 2e sessie. Ik ben nu al meer als een maand gestopt en voel me prima. Ik heb geen last meer, geen drang meer en ben nu een niet-roker.
— Vincent J. (M - 44j - Antwerpen)
Stoppen met roken via hypnose? Ik geloofde er eerlijk gezegd niet echt in. Totdat ik mijn buurman inééns niet meer buiten in de koude zag staan. Ik deed altijd een babbel met hem. Toen ik hem tegen kwam op straat vroeg ik of hij terug onder de dampkamp stond omdat het te koud was. Nee hoor, hij was gestopt met roken dankzij hypnose. Dankzij hem heb ik het nu ook geprobeerd. Ik wilde namelijk al langer stoppen.
Ik ben nu twee weken verder en heb nog altijd niet gerookt en houd vol. Ik moet wel zeggen dat ik het raar vond omdat ik alles bleef horen tijdens de hypnose sessie. Dit blijkt normaal te zijn, oef.
— Griet M. (V - 34J - Lier)