Hypnose doet jou direct ontspannen

Een (zelf)hypnose - sessie op zich werkt al héél ontspannend.  Je neemt even de tijd voor jezelf om niet met je bewust denken bezig te zijn en mee af te dwalen naar een zalige relaxatie.  Daarnaast leer je bij jou zelf stress beter herkennen en het spanningsniveau te controleren. Je krijgt ook tools mee (zelfhypnose) om buiten de sessie aan de slag te gaan met de audio-hypnose. Buiten hypnose kan je ook terecht voor andere complementaire therapieën. Zo raad ik je aan om een keer lichttherapie te proberen in combinatie met hypnose.  Je kan bij ons de powerboost-sessie volgen waarbij de hypnotiseur jouw begeleid naar een ontspannen staat.  Bij de anti-stress sessie wordt er dieper ingegaan op het anders omgaan met triggers van stress.


OORZAKEN VAN Stress gaan toch niet weg?

De oorzaken niet, hoe jij ermee omgaat wel

Wat verzoorzaakt de stress?  Werk, privé.  Stress-reactie is vaak een gevolg van hoe we ergens mee omgaan.  
Dagdagelijks ervaart iedereen stress.  Het is pas wanneer we langdurige stress kennen dat we hier ook andere klachten kunnen ervaren (lichamelijk, angstig, ...)  Via hypnose hebben bepaalde triggers niet veel effect meer.  Daarnaast gaan we de oorzaak opzoeken en leren we jouw denken in de sessie die stress anders te ervaren.


Ik heb een continu gespannen gevoel, kan hypnose helpen?

1 techniek binnen de hypnose is de progressieve relaxatie.  Bij die techniek draait het om opspannen en loslaten.  Via oefening en thuisopdrachten kan je werken aan dit gespannen gevoel.  Ook kan je de andere therapieën bekijken die jou kunnen helpen ontspannen.


Dit deel wordt nog aangevuld met getuigenissen