vermageren via hypnose

Vermageren met hypnose is geen dieet het ontzeggen van eten kan een omgekeerd effect creëren.

Vermageren door hypnose 

Op bewust vlak weet je wellicht wel wat je moet doen om te vermageren.  Sterker nog, ik garandeer jou als ik jou een lijstje geef met 10 punten en je daaraan houd, je afvalt.  Alleen ons brein verleidt ons vaak om van deze punten af te stappen en ons op een ander pad te brengen.  Via de laatste hypnose technieken kunnen we jouw wilskracht ondersteunen.  Je zal bijvoorbeeld meer geneigd zijn om gezonder te eten, meer te bewegen zonder dat dit een opgave is.  Het gaat als het ware automatisch. Als je via hypnose vermagert dan neemt jou denken de gezonde suggesties voor waar aan.   

Het overmatig (dwangmatig) eten leidt bij vele mensen tot overgewicht.   Vermageren via hypnose is GEEN dieet.  Bij hypnose werken we in de andere richting.  We passen eerder het denken aan waardoor de zaken die je bewust moet doen om af te vallen, automatisch ondersteund worden door jouw automatische gedachten. Een populaire methode is de virtuele-maagband.


Veel voorkomende vragen

HOEveel kan ik vermageren met hypnose?

RESULTATEN ZIJN VERSCHILLEND. mEt de virtuele maagband halen we spectaculaire resultaten.

We hebben ons bijkomend gespecialiseerd in het vermageren via hypnose.  We bespreken met jou wat je wilt veranderen aan jou eetpatroon en indien dit verantwoord is, gaan we dit aanpakken via hypnose.  Jouw denken zal jou hierin ondersteunen.
Ook zijn we allen ook gecertificeerd om de virtuele maagband te plaatsen.  Hier worden spectaculaire resultaten behaald.  De laatste jaren komt dit regelmatig in de media.  Er zijn clienten die tot 25 kg gewicht verliezen ! 

Uiteindelijk gaat het gewoon om verandering van gewoonte, van denken.  Een BV zei ooit, je bent wat je eet.  Als hypnotiseur gaan we hier een stapje verder in.  Je wordt wat je denkt.


Kan iedereen vermageren dankzij hypnose?

Iedereen kan vermageren dankzij hypnose

Wel moeten we rekening houden met achterliggende zaken zoals schildklierproblemen, chronische stress.  Die zaken hebben ook een effect op het metabolisme.  Soms dient ook eerst het zelfbeeld te worden aangepakt.  Jezelf graag zien is een stap naar een succesvol blijvende verandering. We geloven in de kracht van hypnose, niet in hocus pocus zoals we soms op andere sites zien.  Het vermageren is een samenwerking.  U krijgt van ons audio-hypnose mee voor thuis die het effect van de sessies versterken waardoor de herconditionering van uw onderbewuste denken beter zal verlopen. Twijfel je of je dankzij hypnose kan vermageren, reserveer dan eerst een intake-gesprek.


GETUIGENISSEN VAN MENSEN DIE DANKZIJ HYPNOSE VERMAGERDEN

“Ik dronk altijd cola. ‘s Morgens stond ik op en na mijn koffie dronk in de auto cola. Na slechts 2 sessies drink ik geen cola meer. Ik kan het nog altijd niet geloven. Intussen ben ik al 5 kg kwijt en dat slechts op 2 weken ! Een echte aanrader.”

— Rita H. (V - 52j - Zemst)

“Elk jaar kwamen er kilo's bij. Nu heb ik terug een haalbare droom dankzij de hypnose. Terug in mijn huwelijkskleed passen. Ik ben er bijna. Intussen ben ik een 10kg kwijt. Mij heeft het alvast geholpen”

— Vincent J. (M - 44j - Antwerpen)

“Een 3 maanden geleden heb ik de virtuele maagband programma gevolgd. In het begin ging het bij mij eerder moeizaam. Maar na de 2e sessie merkte ik op dat ik meer zin kreeg om te sporten, meer water te drinken en kon ik ‘s avonds van de chips afblijven. Intussen ben ik een 15 kg kwijt. ”

— Griet M. (V - 34J - Lier)