Vanaf wanneer moet je eigenlijk ingrijpen. Doe de test om de website van de druglijn. (online test)

Laat hypnose jou helpen.

Dankzij hypnose helpen wij jou om van je verslaving vanaf te geraken

Gokken, drugs, alcohol, sex?

In feite ben je slaaf van je denken.  Stel nu dat je op termijn er niet meer dwangmatig aan zou denken.  Dit lijkt nu wellicht onmogelijk. Als jij wilt stoppen met je verslaving dan doe je dit op bewust niveau.  Puur op wilskracht zeg maar.  Jouw automatisch denken is intussen bezig met de volgende shot, glas, joint, gokspel... .  Jouw brein is momenteel geconditioneerd als "verslaafde" en stuurt jou automatisch terug in de richting van jouw verslaving.  Via hypnose en zelfhypnose leer je de verslaving de rug toe te keren en te genieten van je vrijheid.  Wees niet te hard voor jezelf.  Het is normaal dat je moeilijk kan stoppen.  Het heeft niets met wilskracht te maken.  Als jij nuchter wilt leven, willen wij jou helpen. 

 

Is terugval mogelijk na een sessie ?

Jij behoudt de controle

Als hypnotiseur kunnen we jou helpen en begeleiden de controle te behouden.  Echter ben jij nog altijd diegene die de keuze kan maken.  Het verschil is dat het wellicht voor hypnose niet aanvoelde als een keuze. 
Jouw denken is zéér krachtig.  Het heeft jou al die tijd in de ban gehouden van jou verslaving.  Dit willen we doorbreken met hypnose.  
Dankzij de zelfhypnose (inclusief bij de sessie) kan je de suggesties van de hypnotiseur versterken wanneer nodig en zo terugval voorkomen.


Kan Iemand stoppen die niet wilt stoppen 

Als je niet wilt, gaat het niet

Als je niet wilt stoppen met je verslaving gaan we je helaas niet kunnen helpen.  Dit heeft niets met onze capaciteit te maken als hypnotiseur maar eerder met het feit dat je dan onbewust de sessie gaat tegenwerken.  Het heeft dus ook geen zin om iemand naar ons te sturen omdat jij wilt dat hij/zij stopt met de verslaving.  Diegene die verslaaft is zal zelf de stap moeten zetten.  Dan helpen we hem/haar graag.


Welke verslavingen komen in aanmerking?

Elke geestelijke verslaving komt in aanmerking. 

Klik op één van de verslavingen om meer te weten te komen over deze type verslaving (bron wikipedia)

Gedragsverslaving

Een gewoonteverslaving is een verslaving aan een handeling die voor een persoon van belang is om zich goed te voelen of een kick te krijgen. Enkele voorbeelden van een verslaving aan een handeling of gewoonte:

Middelenverslaving

Een middelenverslaving is een verslaving die in stand gehouden wordt door het gebruik van een middel of substantie, die op zichzelf verslavend is doordat het een directe werking in de hersenen heeft. Dit noemt men een psychoactief middel of drug. 


Laat je helpen.  Heb je nood aan een gesprek?  Praat erover.

 

 


Getuigenissen van mensen Door hypnose verlost zijn van hun verslaving

Ik heb al 3 maanden niet meer gegokt. In het begin merkte ik op dat ik nog wel wat nerveus was. De gratis audio hypnose was voor mij ook wel een steun. Ik hoef ook niet meer te liegen en kan beter om met lege momenten.
— Dirk VDB (M - 28j - Brasschaat)
Ik was zwaar verslaafd aan cocaïne Heel mijn leven stond in teken van deze drugs. Zonder de drugs voelde ik mij nutteloos, depressief en zelf angstig. Ik heb anderen gekwetst door mijn verslaving. Nu kan ik er al veel beter aan weerstaan en dit ziet mijn vriendin ook. Zij wilt nu ook stoppen via hypnose. Binnenkort volg ik terug een sessie. Ik kijk er al naar uit om helemaal verlost te zijn van de coke.
— Anoniem
Ik smoor al bijna een jaar geen jointjes meer. Ik rook nog wel. Dat is de volgende stap. ;) Bedankt Pascale.
— Stefanie B.(V - 26J - Hemiksem)